Općina Zagvozd

službena web stranica

Novosti

Virtualna šetnja

pritisni na virtualna šetnja

Nove prilike za mlade Imotske krajine:
besplatna osposobljavanja za nova zanimanja

Pozivamo sve mlade do 30 godina zainteresirane za razvoj svojih vještina i usavršavanje, koji bi ih potaknuli na ostanak u Imotskoj krajini ili povratak da se prijave na natječaj za besplatna osposobljavanja za zanimanja (4 – 5):

•    Turistički vodič
•    Voditelj turističke agencije
•    Voditelj OPG-a
•    Nešto drugo: _______________________

Dokumentacija i način prijave:

•    Preslika osobne iskaznice
•    Dokaz o završenoj srednjoj školi
•    Životopis
•    Motivacijsko pismo

Način odabira:
Prednost u odabiru će imati prijavljeni koji u motivacijskom pismu jasno obrazlože kako im novo zanimanje može otvoriti nove mogućnosti za ostanak i uključivanje na lokalno tržište rada kroz samo/zapošljavanja te nezaposleni.


Odabrani kandidati/kandidatkinje bit će pozvani na razgovor.


Natječaj je otvoren do 14. listopada 2022. godine, a svi prijavljeni će povratnu informaciju dobiti u roku od 7 dana nakon završetka natječaja.


Odabrani kandidati/kandidatkinje će s Centrom za održivi razvoj potpisati ugovor kojim se obvezuju završiti osposobljavanje u predviđenom roku. U slučaju odustajanja ili nezavršavanja osposobljavanja kandidati/kandidatkinje bit će dužni Centru za održivi razvoj nadoknaditi troškove osposobljavanja i s njim povezane druge troškove u roku od 30 dana.


Molimo Vas da svoju cjelovitu prijavu dostavite elektroničkim putem isključivo na sljedeću elektroničku adresu: uz napomenu (predmet): Prijava za osposobljavanje.
Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ili 098 540 538.


Osposobljavanja mladih dio su projekta „Poticaj za ostanak“ kojim Centar za održivi razvoj želi otvoriti nove mogućnosti mladima Imotske krajine i omogućiti im jednake mogućnosti za njihov osobni i profesionalni razvoj, aktivno sudjelovanje u zajednici, te poboljšati njihovu zapošljivost.


Projektne aktivnosti, poput Kluba potpore za mlade, edukacije mladih za pripremu i provedbu EU projekata, osposobljavanja mladih za deficitarna zanimanja, edukacija o marketingu za mlade poduzetnike, iznajmljivače i vlasnike OPG-ova, poticaji su na ostanak mladih u Imotskoj krajini, kao i doprinos razvoju potencijala mladih u ruralnim krajevima.


Centar za održivi razvoj projekt provodi u partnerstvu s Gradom Imotskim, Općinom Zagvozd i Općinom Podbablje, uz financijsku potporu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.
Mladi koji se žele informirati o projektnim aktivnostima i sudjelovati u nekoj od njih mogu se javiti na e-adresu: ili mob. 099 536 2000.


POZIV